Filtry
Gastronomia
Wagi proste CAS ED
Wagi z serii CAS ED to popularne, lekkie i łatwe w użyciu wagi kontrolne.
Warianty urządzenia: 4
Wagi kalkulacyjne CAS ER PLUS (ARCHIWUM)
Wagi kalkulacyjne CAS ER PLUS idealnie sprawdzają się w tradycyjnych punktach sprzedaży, na bazarach oraz przy sprzedaży obwoźnej. Niewątpliwym atrybutem tych urządzeń jest nowoczesna konstrukcja. Wag
Warianty urządzenia: 3
Wagi wiszące CAS HS-1 (ARCHIWUM)
Wagi wiszące do kontroli masy lub prowadzenia sprzedaży warzyw, owoców i towarów sypkich.
Warianty urządzenia: 1
Wagi wodoodporne CAS BW-1N
Wagi z serii CAS BW-1 są odporne na polewanie wodą (IP65). Dzięki temu mogą być stosowane w pomieszczeniach o podwyższonej wilgotności.
Warianty urządzenia: 2
Wagi nierdzewne CAS CK200
Wagi ze stali nierdzewnej idealnie nadają się do stosowania w zakładach produkcyjnych i gastronomii.
Warianty urządzenia: 3
Pakowarki próżniowe CAS CVP
Pakowarki próżniowe CAS z serii CVP przeznaczone do pakowania produktów spożywczych i artykułów przemysłowych.
Warianty urządzenia: 7
Pakowarki ręczne CAS CNW
Ręczne pakowarki foliowe CNW 460 i CNW 520 przeznaczone są do pakowania w folię PVC wszelkiego rodzaju produktów żywnościowych (owoców, warzyw, pieczywa, serów, wędlin, mięs, ciast) jak i innych produktów na tackach lub bez użycia tacek.
Warianty urządzenia: 2
Zgrzewarki ręczne CAS CNT (ARCHIWUM)
Zgrzewarki CNT firmy CAS to urządzenia do ręcznego zgrzewania opakowań foliowych typu PE, LDPE, PP, PVC, PAPE i laminatu metalizowanego wymienionych typów folii.
Warianty urządzenia: 3
Urządzenia Sous Vide
Urządzenie jest przeznaczone do gotowania potraw metodą Sous Vide - w hermetycznie zamkniętych woreczkach, w kąpieli wodnej o obniżonej temperaturze (poniżej 100 °C). Urządzenia do gotowania metodą Sous-vide, dzięki którym nie marnujesz już żywności, a goście krócej czekają na wybrane dania.
Warianty urządzenia: 2