Filtry
Przemysł
Wagi analityczne Semi-Micro SHIMADZU AUW
Analityczne wagi AUW-D są produktem japońskiej firmy SHIMADZU. Mechanizm ważący wagi wykonany jest z jednego kawałka metalu (UNIBLOC) - pozwala to na pomiary z dokładnością do 0,01mg z dużą powtarzalnością.
Warianty urządzenia: 2
Wagi precyzyjne - SHIMADZU UW
Wagi precyzyjne z serii UW są produktem japońskiej firmy SHIMADZU. Mechanizm ważący wagi wykonany jest z jednego kawałka metalu (UNIBLOC) - pozwala to na pomiary z dużą dokładnością i powtarzalnością.
Warianty urządzenia: 5

Wagi precyzyjne SHIMADZU BW-K
Wagi precyzyjne z serii BW-K są produktem japońskiej firmy SHIMADZU. Mechanizm ważący wagi wykonany jest z jednego kawałka metalu (UNIBLOC) - pozwala to na pomiary z dużą dokładnością i powtarzalnością.
Warianty urządzenia: 5
Wagosuszarki SHIMADZU (ARCHIWUM)
Wagosuszarki służą do wyznaczania wilgotności względnej badanych próbek różnego typu materiałów.
Warianty urządzenia: 1
Wagi precyzyjne MWP
Waga MWP jest prostym urządzeniem, umożliwiającym precyzyjne ważenie rzeczy. Użytkownik może użyć, oprócz zwykłego ważenia z użyciem 8 różnych jednostek miary, funkcji liczenia sztuk i porównania pro
Warianty urządzenia: 1
Pakowarki próżniowe CAS CVP
Pakowarki próżniowe CAS z serii CVP przeznaczone do pakowania produktów spożywczych i artykułów przemysłowych.
Warianty urządzenia: 7

Pakowarki ręczne CAS CNW
Ręczne pakowarki foliowe CNW 460 i CNW 520 przeznaczone są do pakowania w folię PVC wszelkiego rodzaju produktów żywnościowych (owoców, warzyw, pieczywa, serów, wędlin, mięs, ciast) jak i innych produktów na tackach lub bez użycia tacek.
Warianty urządzenia: 2
.www.jpg)
Zgrzewarki ręczne CAS CNT (ARCHIWUM)
Zgrzewarki CNT firmy CAS to urządzenia do ręcznego zgrzewania opakowań foliowych typu PE, LDPE, PP, PVC, PAPE i laminatu metalizowanego wymienionych typów folii.
Warianty urządzenia: 3

Urządzenia Sous Vide
Urządzenie jest przeznaczone do gotowania potraw metodą Sous Vide - w hermetycznie zamkniętych woreczkach, w kąpieli wodnej o obniżonej temperaturze (poniżej 100 °C). Urządzenia do gotowania metodą Sous-vide, dzięki którym nie marnujesz już żywności, a goście krócej czekają na wybrane dania.
Warianty urządzenia: 2
