Wagi CAS
Twój koszyk jest pusty.
Przejdź do koszyka

Urządzenia Sous Vide

Opis

Metoda gotowania Sous Vide gwarantuje, że jedzenie jest soczyste, delikatne i zachowuje wysokie walory zdrowotne.
Żywność przygotowana tą metodą zachowuje bogatą gamę naturalnie występujących witamin i enzymów. 

Gotowanie potraw metodą Sous Vide ogranicza redukcję masy produktu wyjściowego w wyniku gotowania o ok. 20%, w porównaniu do tradycyjnych metod obróbki termicznej produktu. Wpływa też na wydłużenie czasu przydatności  do spożycia przygotowanych tym sposobem potraw.

Typowe zastosowania: urządzenie stanowi idealne rozwiązanie dla restauracji, serwujących potrawy a la carte - przygotowywane ze świeżych produktów.

Obudowa i pokrywa urządzenia jest wykonana w całości ze stali nierdzewnej i uszczelniona silikonową uszczelką.
Urządzenie jest wyposażone w bardzo precyzyjny termostat umożliwiający regulację temperatury co 0,1 °C, w zakresie od 45 do 85°C.

Sprawdż jakie są korzyści gotowania metodą Sous Vide. Zapraszamy do obejrzenia filmu!

 

Produkty

LICZBA PRODUKTÓW W SERII: 2
LICZBA PRODUKTÓW SPEŁNIAJĄCYCH KRYTERIA WYSZUKIWANIA: 2

Cechy

Pobór mocy [W] 2000
Wymiary opakowania [mm] 680 x 495 x 410
Wymiary urządzenia [mm] 570 x 370 x 310
Zakres regulacji temperatury Do: +85°C